Весел бар е едно от онези места на плажа, на които можеш да прекараш цял ден…ох, мина по-малко от седмица, когато бях там и пак се замечтах за морето…Весел бар е едно страхотно заведение в къмпинг Китен.

Принципно не съм фен на къмпингите, но от този останах очарована, както и от самия плаж, и Весел бар. За съжаление реших да се отдам на релакс и не направих много снимки, но се надявам да ви го опиша, така че и на вас да ви се прииска да отиде там.

Та…Весел бар се намира точно на плажа и е едно страхотно местенце, на което можеш да прекараш целия си ден. Освен обичайните напитки, типични за всеки плажен бар, тук можете да откриете домашно приготвен студен чай, прясна сангрия и още интересни коктейли.

 

Място за релакс - Весел бар в сърцето на къмпинг Китен | Elly's boxВесел бар в сърцето на къмпинг Китен | Elly's boxКану - Весел бар в сърцето на къмпинг Китен | Elly's boxБяло фрапе - Весел бар в сърцето на къмпинг Китен | Elly's boxМорско настроение - Весел бар в сърцето на къмпинг Китен | Elly's boxСангрия - Весел бар в сърцето на къмпинг Китен | Elly's boxКоктейл - Весел бар в сърцето на къмпинг Китен | Elly's box

Другото, което го прави интересно са настолните игри, на които всеки клиент може да играе цял ден, от “Не се сърди човече до”…игри, за които никога не съм чувала.

За книгоманите също има различни книжки, на които можете да се насладите, докато пиете студено фрапе на плажа.

Като истински бохеми можете да се попечете на хамак или пък да покарате кану.

Ако до момента не съм ви грабнала, то сега е моментът да кажа, че на къмпинг Китен е най-чистата вода, която някога съм виждала по нашето черноморие. Единствено щипалките нарушаваха спокойствието ми, но за тази чиста вода си заслужаваше.

Е, надявам се поне един от прочелите този пост ще посети поне един път Весел бар и плажа на къмпинг Китен, а аз…при първа възможност ще отида пак там. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *