“Здравейте, аз отново съм тук!” или за тези, които попадат на блога за първи път просто “Здравейте :)”

От доста време не съм се правила на блогър, та реших да го промня, името на статията май го подсказва. Все пак нека разясня какво е “старото ново начало”. Хрумна ми, докато се питах “Ами ти сега пак започваш да пишеш в блога, уж имаш нова концепця, уж искаш да промениш статиите и нещата, за които пишеш, е за какво наистина ще пишеш?” Ами отговорът е ЗА ВСИЧКО! Знам, че звучи общо, дори малко глупаво, все пак всички блогър гурута съветват “Бъдете фокусирани! Изберете дали ще сте travel, lifestyle или fashion блогър.” Само че аз не искам да съм точно fashion или travel блогър, като цяло не съм сигурна дали искам да съм блогър (но това е друга тема)…знам, само че се интересувам от много неща и искам да ги споделя и с другите около мен (все пак най-върлите ми читатели са моите приятели, благодаря ви банда <3).

Моята история започна преди десетина година, когато тъкмо влезнах в гимназията, тогава се намериха няколко учителя, които ме убедиха, че писането ми оттдава…и оттогава реших, че писането е моето нещо и десет години по-късно все още я има тази искрица.

Нека все пак се върнем на новото старо. Лутането ми в опит за блогърство беше дълго и още не съм сигурна, че е свършило. През това време успях да тествам много неща. Примерно платформи, запоянах с wordpress – не ми допадна, минах на blogger – там можех да си намеря много готини безплатни теми, междувременно се опитах да направш нещо на wix, все пак ето ме пак на wordpress. Реших, че за момента това е моята платформа. (дойде ми идея за статия, в която ще опиша плюсове и минуси на двете платформи, правим го!)

Мисля, че това беше един много добър пример за старото ново в блога.

sMzG0g

Все пак като въвеждаща статия е редно да разкажа и какво ще има блога, за да си занете дали въобще ще го отворите следващ път. От името му Elly’s box може би става ясно, че това ще е моята кутия с всичко вълнуващо ме. Ще има постове с различни места, които съм посетила…не, небързайте да ме категоризирате като travel blogger. Тук ще откриете различни DIY проекти, рецепти (но нищо сложно, че готварството не е тояно моето нещо), ревюта на различни продукти, които съм тествала, размисли и страсти за работа, за козметика, за живота като цяло. А всеки месец ще ви запознава с някой, който ми е направил впеяатление или дори е променил живота ми. Мисля да включа още няколко неща, но ако са ви интересни, сами ще разберете за тях.

Сега се питате, с какво ще е по-различен този блог от предишните ми опити за блогърство или дори от другите блогъри…ами ще бъда напълно искарена…отговорът е С НИЩО. Все пак това е моята кутийка с вънения и интереси, няма да се променят, за да станат по-атрактивни, така че всеки преценява дали точно сега (ако не го е направил по-рано) ще затвори тази страница или пък ще потърси тук нещо, което ще му бъде полезно или поне забавно.

Много се разписах, така че мисля да сложа край на този пост и да започна нов. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *