About me

Хей, аз съм Ели и Elly’s box е личният ми блог. В него ще откриете моя малък свят такъв, какъвто аз го виждам, събран в една малка кутия.
Ето и малко информация за мен (все пак така се казва табчето). Към момента съм на 24 години, живея в София, обичам вечерните разходките…до мола – има по-малко хора тогава. Обичам обувките и имам доста от тях, все пак съм момиче. И готините дрешки, и…не се сещам друго към момента.
От няколко години се подвизавам в сферата на онлайн маркетинга, защото е интересно, разчупено, срещам се с готини хора и е доста забавно. Най-малкото е, че напълно без никакви угризения мога да отида на работа с кецове.
Обичам да експериментирам навсякъде и с всичко. Интересувам се главно от мода, реклама, diy нещица, copywriting, social media, оххх…и какво ли още не. В момента водя преговори с Photoshop, Illustrator и Dreamwеaver, но нещата не са никак лесни и все пак аз съм сравнително упорита и съм убедена, че скоро ще сключа премирие с тях. *Време за реклама* сама си направих логото на блога.
Та нататък…Правя интересни опити да рисувам и снимам, като за сега са все още опити. Но има кой да ме вдъхновява постоянно. На няколко пъти ми се случи да готвя, в резултат на което всички оцеляха.
Чувствам се страхотно, когато имам много и различни неща за вършене, някак си пълноценна. Обичам да ходя с часове, а от скоро се опитвам да спортувам малко по-активно. През свободното си време обичам, както стана ясно, да се разхождам, да гледам всякакви сериали, а понякога дори и да чета и най-много обичам да научава всякакви нови неща, просто ей така.
Има няколко неща без, които не мога:
Телефонът – нищо ново и иновативно за всеки на моите години.
Лаптопът, розовия лаптоп – там е всичко, както и голяма част от elly’s box.
Кецовете – винаги има поне по един чифт последните няколко години.
Токчетата – че какво е една кифла без своите токчета.
Очилата – просто не виждам без тях.
Има и още ама те са си за мен. ;)
Ами за сега това е всичко…но съм сигурна, че пропускам нещо.
Ако имате въпроси или просто искате да споделите нещо с мен можете да ми пишете на alexandrova.elly@gmail.com :) :)

  • Share: